Palkintoa pukkaa! Matin ja Liisan Asema on alueen paras

Palkintoa pukkaa! Matin ja Liisan Asema on alueen paras

Parasta palvelua on vuosittainen kilpailu, jonka tarkoituksena on nostaa palvelualan arvostusta ja houkuttelevuutta. Monipuolisella alalla on paljon työvoimaa, joka ei aina saa ansaitsemaansa kiitosta.
Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat sekä Savonia ammattikorkeakoulu, jonka yTiimi toteutti Mystery Shoppingin.

Me eli Matin ja Liisan Asema voitimme sarjassa Ravintolat, kahvilat ja huoltamot. Saimme myös koko kilpailussa kolmanneksi eniten ääniä!

Palkintotilaisuus järjestettiin Kuopiossa ravintola Introssa, ja sinne lähti Matin ja Liisan Asemaa edustamaan toinen kauppiaistamme eli Timo Majala.Sen verran Timo palkinnosta häkeltyi, että unohti palkinnon lisäksi annettavat palautteet sinne. No, saimme ne sitten jälkikäteen luettaviksi, ja on niitä tarkasti luettukin!

Ja jos Timo yllättyi ja häkeltyi paikan päällä Introssa, niin oli tunteet pinnassa Asemallakin! Kun Timo laittoi henkilökuntamme Whatsapp-ryhmään viestiä, että meidät on palkittu Parasta palvelua-palkinnolla, ilo muuttui ihan itkuksi! Tämä on todella hieno kunnianosoitus.
Ihminen ihmiselle -henkinen palvelu on ollut tärkempiä arvoja alusta asti, aina vuodesta 1985.

Kiitos äänestäneille ja kiitos kaikille asiakkaille. Kiitos, että saamme palvella teitä. Tästä on hyvä jatkaa!

Matin ja Liisa

Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnan tarkoitus on edistää savolaista palvelua, ja tehdä siitä maakunta-alueen tunnusmerkki.