Laadukkaat polttonesteet tankkiin kuin tankkiin!

Laadukkaat polttonesteet tankkiin kuin tankkiin!


Parasta autollesi! Tarjoamme tutkitusti parhaita Neste –tuotteita. Etupihan mittarikentän tankkauspisteellä voit tankata Nesteen laadukkaita Futura 98E5- ja 95E10 –polttonesteitä sekä Suomessa jalostettua ProDieseliä, joka sopii kaikkiin dieselautoihin. Lisätietoja laadukkaista polttoaineistamme löydät Nesteen sivuilta.
Nesteen asemilla voit tankata kaikkien pankkien credit- ja debit -korteilla – ensimmäisenä Suomessa! Ja kun lataat itsellesi Neste-äpin, et tarvitse korttia. Neste-äppi mahdollistaa tankkaukset kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

Pihamaaltamme löydät ilma- ja vesipisteen, jossa saat tuulilasisi puhdistettua ja tarkistettua tankkauksen yhteydessä. Ilmanpainemittarin saat lainaan kassalta.

Matka jatkuu myös sähköautoilla!

Matka jatkuu myös sähköautoilla!


Matin ja Liisan Asemalla on Recharge sähköauton latauspisteet. Latauspisteitä on neljä, ja ne sijaitsevat pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Latausprosessin aikana ehtii hyvin kahvitella tai ruokailla, tehdä ostoksia tai vaikkapa ulkoilla Haminamäen harjupoluilla, liikenneasemamme lähimaastossa.

Ansaittu tauko ammattiautoilijoille

Ansaittu tauko ammattiautoilijoille


Pihallamme on Truck-piste +-ominaisuudella, eli kortittomalla tankkauksella saat tutkitusti parhaita Neste –tuotteita Truck-automaatista.

Ajoneuvo on helppo kääntää talon takana olevan rekkalenkin avulla, ja etupihalta löytyy reilusti parkkitilaa isollekin autolle.

Matin ja Liisan Asemalla on ammattiautoilijoiden käyttöön tarjolla maksuttomat suihkutilat, jotka avataan pyydettäessä.

Kahvila- ja ruokatuotteista saa meillä Rahtarit-kortilla alennuksen. Kotipizzoihin saa korttia näyttämällä jälkiruokakahvin veloituksetta.