Päivän paras aloitus Matin ja Liisan Asemalla

Päivän paras aloitus Matin ja Liisan Asemalla


Aamiaisemme on katettuna noutopöytään klo 5.00-9.00.

Tarjolla on vasta paistettuja leipiä ja sämpylöitä, eri makuisia jogurtteja, leikkeleitä, juustoja, kasviksia, keitettyjä kananmunia, muroja ja puuroa.

Juomavaihtoehtojakin on runsaasti: appelsiini- ja omenatuoremehua, mustikkamehua, sekamehua ja maitoa. Ja totta kai aamiaiseen kuuluu myös kahvi ja tee.

Monipuolisen perusaamiaisen lisäksi tarjolla vuorottaisesti myös pekonia, nakkeja tai munakasta.

Tervetuloa edulliselle aamupalalle ihan jokaisena aamuna.

Aamiainen:

 • 8,00 EUR aikuiset, 4,00 EUR lapset (alle 12-vuotiaat)
Monipuolinen noutopöytälounas

Monipuolinen noutopöytälounas


Lounas on tarjolla joka päivä klo 10.00-17.00. Noutopöytään katetulla lounaalla on tarjolla vähintään kolme eri ruokavaihtoehtoa. Kokkimme valmistavat perinteisiä kotiruokia, lisukkeena itse tehtyä perunamuusia ja keitettyjä perunoita tai riisiä.

Runsas salaattipöytä ja tuoreet leivät viimeistelevät aterian. Lounaan juomiksi löytyy maitoa, erilaisia mehuja, kotikaljaa. Lounaaseen sisältyy myös jälkiruoka ja kahvi sekä tee.

Jos haluat jotain kevyempää, meillä on myös mahdollisuus salaattilounaaseen.

Ja ihan kaikkiin lounasvaihtoehtoihin kuuluvat tietysti leivät, juomat, jälkiruoka sekä kahvi ja tee.

 

Week Launch

Lounas:

 • ma-pe klo 10 – 17.00 
  • salaattilounas 7,00 EUR,
  • lounas 11,10 EUR (Alle 12-v. lasten lounas 7,00 EUR)
 • la-su klo 10 – 17.00 
  • salaattilounas 7,00 EUR,
  • lounas 12,10 EUR (Alle 12-v. lasten lounas 7,00 EUR)

Muistahan kysyä lounaspassiamme kassalta! Kun lounaspassiisi on kertynyt kymmenen leimaa, saat 11:sta lounaan veloituksetta!

Herkkuja moneen makuun à la carte -listalta

Herkkuja moneen makuun à la carte -listalta


Yksinkertaisesti maukasta! Teemme annoksemme aina laadukkaista raaka-aineista.Listalla oleviien annosten lisäksi sinun on mahdollista myös koota oma annoksista annoksesi valitsemalla pihvin, perunat ja kastikkeen!

Ruoka-aineallergiat olemme pyrkineet huomioimaan valikoimissamme mahdollisimman hyvin, ja tilauksesta teemme juuri sinulle sopivan annoksen. Huomioithan, että voit tilata erikoisannoksesi myös ennakkoon. Se hoituu kätevästi alla olevalla tilauslomakkella.

Mikä on sinun suosikkisi? Tule ja testaa. Me olemme huomanneet, että lämminsavulohiannoksemme, jota saa salaatin tai pastan kanssa, on monen mielestä pop!

À la carte -annoksia tarjoillaan joka päivä klo 10.00-20.00

Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Menu 5

Tilaa ryhmäruokailut tai tee ennakkotilaus oheisella lomakkeella.

Tervetuloa kahvilaan!

Tervetuloa kahvilaan!


Kahvilastamme löydät tuoreet letut ja munkit ja muut herkut sekä sämpylät ja patongit. Suolaisia ja makeita herkkuja paistamme yötä päivää.

Kahvileivistä ehdottomasti suosituimmat ovat meillä paistetut letut ja itse leivotut munkit. Tarjolla on myös itse leivottua pullaa ja makeita piirakoita.

Täytetyt sämpylät ja patongit paistamme myös itse. Valikoimastamme löytyy vähintään 12 erilaista täytettyä suolaista purtavaa.

 

 

 

 

Meiltä löydät myös gluteenittomat vaihtoehdot. Pullia on tarjolla useita erilaisia, ja ne lämmitämme vasta tilaushetkellä tuoreuden takaamiseksi. Teemme myös eri täytteillä gluteenittomia sämpylöitä ja gluteenittomia karjalanpiirakoita. Olemme makutestailleet useita tuotteita ja valinneet oman valikoimamme huolella. 

Kahvit keitämme pienellä pannulla, joten saat aina vasta keitettyä Pauligin Presidenttiä  tai hieman tummempipaahtoista Pauligin New Yorkia. Tarjolla on myös erikoiskahveja ja pehmytannoksia, jotka on kesäisin mukava nauttia viihtyisällä kesäterassillamme.

Kahvilamme on auki ma-pe klo 5.00 - 24.00 ja la-su klo 5.00 - 24.00.

Kotipizzasta maanmainiota pizzaa

Kotipizzasta maanmainiota pizzaa


Matin ja Liisan Aseman koulutetut pizzamestarit varmistavat sen, että saat aina parasta pizzaa! Kotipizzan pizzoja paistetaan meillä ma-to 10:00-21:00, pe-la 10:00-22:00 su  klo 11:00-22:00

Tule ja valitse paikan päällä, tai tilaa etukäteen puhelimitse 020 793 1800. Kotipizzan sivustolta löydät Kotipizzan laajan valikoiman, ja sivujen kautta hoituu helposti myös ennakkotilaus.

 

Kotipizza:

 • ma-to klo 10:00-21:00
 • pe-la klo 10:00-22:00
 • su klo 11:00-22:00
 • mahdolliset ennakkotilaukset joko 020 793 1800 tai  www.kotipizza.fi

Pizza Man

Kun maku ja koko ratkaisevat

Kun maku ja koko ratkaisevat


Matin ja Liisan Aseman burgerit ja kebabit ovat Scanburgerin resepteillä valmistettuja. Listalta löytyvä kebab ranskalaisilla on yksi suosituimmista annoksista. Scanburger on avoinna joka päivä 10.00-23.00. Tule käymään ja maistamaan.

Scanburger:

 • joka päivä klo 10.00-23.00
 • mahdollinen ennakkotilaus 020 793 1800
 • valikoima: www.scanburger.fi