Pikkuostoksia myymälässämme

Pikkuostoksia myymälässämme


Meiltä löydät mukaasi makeisia, juomia, lehtiä ja pienen valikoiman käyttötarvikkeita. Pakkaamme myös keittiöstä elintarvikkeita tarpeisiisi, esimerkiksi kananmunia, mausteita, kasviksia ja kaikkea mitä meiltä vain löytyy.

Ja jos tulee tarve isommalle valikoimalle, meiltä on 2km Lapinlahden keskustan kauppoihin. Kirkonkylän keskustasta pääset jouhevasti takaisin vitostielle.

Laadukkaat tuliaiset Iloisesta Viivistä!

Laadukkaat tuliaiset Iloisesta Viivistä!


Rakennuksesta löydät Iloisen Viivin myymälän. Siellä myydään Marimekon tuotteita, sisustustuotteita, vaatteita (mm. Marimekko, Vila, Nanso) ja lahjatavaroita.

Fiilistele Iloisen Viivin verkkokaupassa www.iloinenviivi.fi, ja kipaise kauppaan myös Matin ja Liisan asemalla! Iloinen Viivi on avoinna ma - pe klo 10.00-18.00, la klo 10.00-16.00 ja su klo 10.00-18.00.

Kalakukkojen ystäville Eväskukon maistuvat kalakukot!

Kalakukkojen ystäville Eväskukon maistuvat kalakukot!


Meiltä löydät lähituotteena laadukkaat ja perinteiset Eväskukon kalakukot. Kotituote Eväskukko on kalakukkoja valmistava kotileipomo Nilsiän Pajulahdessa. Kari ja Anne Eskelinen tekevät kalakukot perinteisellä, 30 vuoden ikäisellä reseptillä. Maku on siis testattu ja taattu! Matin ja Liisan Aseman perusvalikoimista löydät muikkukukot ja ahvenkukot. Tilauksesta on myös mahdollista saada lanttukukkoja ja lohikukkoja. Ne voit tilata numerosta 040 3753931.