Joulun avaus 2018 sisälsi puuroa, poniajelua ja ilotulitusta

Joulun avaus 2018 sisälsi puuroa, poniajelua ja ilotulitusta

Jo vuosien ajan Matin ja Liisan Aseman Joulunavaus on ollut iso juttu! Päivän aikana kävijöitä on useampi tuhat, ja keittiömme keittää kaikille joulupuuron.

Perinteinen Joulutapahtuma järjestettiin lauantaina 1.12.2018. Tänä vuonna Matin ja Liisan Aseman perinteinen tapahtuma yhdistyi Lapinlahden Joulunavauksen kanssa. Koko kylän Joulunavaus avasi päivän kirkonkylän keskustassa, ja meidän Joulutapahtumamme alkoi klo 12.00. Tohinaa riitti klo 16 saakka

Tarjolla oli itse keitettyä riisipuuroa ja torttukahvit. Puuroa meni 240 litraa ja keittiössä tontut paistelivat joulutorttuja uunit kuumina, ja ne olivatkin makoisia.

Matin ja Liisan Aseman takapihalla oli Lapinlahden 4H-yhdistyksen järjestämää poniajelua. Valkoinen Nuutti-poni oli oikea hurmuri! Mustan värinen Stella-poni oli mielissään saamistaan silityksistä. Molempien ponien äiti Töötti on hyvin ystävällinen.

Lapinlahden 4H:lla oli myös suosittu arpajaispiste sisätiloissa. Tasatunnein saimme myös nauttia kauniista huilumusiikista ja ehtipä Lapinlahden 4H-yhdistys auttoi myös Joulupukkia saapumaan tapahtumaan! Pukki ilostutti lapsia, ja kaikki kiltit lapset saivat karkkia.

Joulutapahtuman kruunasi Harri Väänäsen järjestämä ilotulitus, joka oli huikea! Tästä sateli erityiskehuja.

Tuhansia kävijöitä vieraili meidän iloksemme, meistä on ihana nähdä ihmisiä joulumielellä. Kyläläiset kävivät vaihtamassa kuulumisia ja matkalaiset virkistävällä pysähdyksellä.

Haluamme kiittää kaikkia vierailijoita, te teitte tästä tapahtuman. Kiitos!