Matin ja Liisan Asema työnantajana

Matin ja Liisan Asema työnantajana


Matin ja Liisan Aseman ja sen omistavan Majalan perheen arvot ovat perheyrittäjyys, asiakkaan kuunteleminen ja inhimillisyys.

Rakennamme Matin ja Liisan Asemaa eteenpäin yhdessä, ja jokaisen panos on erittäin tärkeä. Meillä asiakaspalvelu tehdään sydämellä ja iloisella asenteella ympäri vuorokauden.

Työllistämme 34 miestyövuotta, ja tarjoamme vakaan, pitkäaikaisen työpaikan. Pyrimme joustamaan työntekijöiden elämäntilanteiden mukaan ja annamme mielellämme vastuuta sitä haluaville.

Matin ja Liisan asemalla ihmiset eivät ole koneita vaan persoonia. Etsimme ihmisiä, erilaisia persoonia. Meidän työporukassa on edustettuna seitsemän eri kansallisuutta ja meille eri kielet ja eri kansallisuudet ovat rikkaus. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme suomen ja savon lisäksi monella muullakin kielellä!

Tarinamme ja tyylimme

Tarinamme ja tyylimme


Matin ja Liisan Asema on perustettu vuonna 1981. Majalan perheen omistuksessa se on ollut vuodesta 1997. Täältä voit lukea lisää Matin ja Liisan Aseman vaiheista. 

Ja mistäkö Matin ja Liisan Aseman on saanut nimensä? Nimi tulee Juhani Ahon Rautatien päähenkilöiltä ja Matin ja Liisan tarinan voit lukea täältä.